Maarssen on Ice geopend

download (27)Maarsen on Ice is op 23 november weer geopend! Zoals elk jaar kunnen we weer heerlijk op de ijsbaan schaatsen!

 

 

Maarsen on Ice werd geopend door de wethouder Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting en Monumenten Zivkovic-Laurenta. Tijdens de opening reed hij een schaatswedstrijd met de schaatslegende Hein Vergeer, ook al kreeg de wethouder een voorsprong van een halve ronde, hij maakte natuurlijk geen kans.

De oud-kampioen Vergeer gaf ook nog een schaats-clinic tijdens de opening, waar hij meer vertelde over schaatsen. In de middag kon je ook nog lekker swingen, de dames van ‘De Weduwen’ traden ook dit keer weer op als openingsact.

De komende vier weken mogen alle basisscholen in de Stichtse Vecht komen schaatsen en er is nog veel meer te doen. Ook voor volwassenen is er zat te doen, je kan ijshockey spelen op de woensdagavond en er is bijvoorbeeld ‘Disco on Ice’.

Ook zijn er nog meer optredens gepland en kan je lekker een biertje drinken in de horecatent.

Ook dit jaar heeft Stichting Veilig Onderwijs een wensboom geplaatst bij Maarsen on Ice, iedereen die wil kan een wens ophangen in de boom. En dan hopen dat de wens uitkomt! Ik ga het sowieso proberen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s