Bah!

In Maarssenbroek ligt onder meer de wijk Duivenkamp. Een prima wijk om in te wonen. Er is veel groen, buren groeten elkaar en er zijn veel speelgelegenheden voor de kinderen. De wijk Duivenkamp wordt doorkliefd door een sloot. Een fraaie sloot met veel eendjes en daaromheen veel gras en fraaie bomen.

Een mooi wandelgebied zou je zeggen. Helaas. Het wandelen over dit pad is al jaren onmogelijk. Oorzaak: hondenpoep. Veel eigenaren van honden gebruiken het fraaie paadje om hun lieftallige viervoeter uit te laten. En het wordt niet opgeruimd. Hierdoor ontstaat een soort hindernisbaan dat in de volksmond “het poeppad” genoemd wordt. En wie zich wel over het pad begeeft moet rekening houden met een vreselijke stank.

De gemeente is op de hoogte, maar doet er niets aan. Misschien is het te doen om geld? Ze moeten eens kijken bij saldodipje.nl. Mensen aanspreken op het gedrag van hun hond zou al schelen. Wel stond er ooit een geüniformeerde man in de buurt van het gebied. Echter: hij had geen idee waar de overlast het grootst was en wekte niet de indruk erg volhardend in zijn taak te zijn.

En dus moet de wandelaars en mensen die op weg zijn naar het winkelcentrum nog steeds lijdzaam toezien hoe een fraai stukje Maarssen langzaam maar zeker tot ontoegankelijk gebied vergaat.

duivenkamp

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s